سازه از ورقهای فولادی نورد شده برای تامین پایداری ساختمان، صفحات و تختههای گچی به عنوان پوشش درونی و قطعات دیواره خارجی به عنوان نما تشکیل شده است.
این سیستم توانایی ترکیب با سیستمهای سازهای دیگر را دارا میباشد. استفاده از این سیستم وزن سازه را تا پنجاه درصد کاهش میدهد و این بزرگترین امتیاز در برابر زلزله میباشد.
استحکام این سازه بسیار زیاد است و برای مناطقی که تحت تاثیر نیرویهای احتمالی مانند زلزله هستند بسیار مناسب است.
ال اس اف از فولاد آلیاژی سبک است و سازه نهایی دارای وزن بسیار کمی خواهد بود. این به این معناست که این سیستم در مناطقی که خاک سست دارند نیز قابل استفاده است.
البته در این سیستم پروژهها با سرعت زیاد انجام میشوند در نتیجه در مواقع ضروری میتوان به سرعت این است ساخت و ساز را انجام داد.
بارزترین مزایایی که این ساختمانها دارند جنبههای زیست محیطی است. در این شیوه هنگام ساخت و ساز مصالح کمتری مورد استفاده قرار میگیرد؛
در نتیجه کمتر از منابع طبیعی استفاده میشود. بازیافت و قابلیت استفاده مجدد در فولاد بیشتر از ۹۵ درصد است و اجزای این سازه به راحتی بازیافت میشوند. در نتیجه مجدداً قابل استفاده هستند.
در هنگام تخریب این سازهها به راحتی این سازه از یکدیگر جدا میشوند و عملیات تخریب در مقایسه با ساختمانهای ساخته شده به روش سنتی سادهتر انجام میشود.
تعادل سازه ال اس اف در مقایسه با روشهای سنتی بیشتر است زیرا این قطعات در کارخانه با کنترل کیفی بالا تولید میشوند.
اولین قدم برای اجرای سازه ال اس اف، نصب شالوده است.
قبل از نصب سازه ال اس اف ، باید شالوده ساختمان اجرا شود. شالوده باید به گونه ای طراحی شود که بتواند بار ساختمان پیش ساخته lsf را تحمل کند.
تیر کلاف یک تیر فولادی است که در اطراف ساختمان اجرا می شود. تیر کلاف وظیفه انتقال بارهای ثقلی و جانبی سازه lsf را بر عهده دارد.
دیوارهای سازه ال اس اف از پروفیل های فولادی ساخته می شوند. دیوارها به صورت قائم و موازی با یکدیگر نصب می شوند.
این یک نکته مهم است که برای اجرای سازه های lsf باید نسبت به آن دقت و توجه کافی داشت.
در این مرحله باید سقف ال اس اف را نصب کرد. سقف سازه ال اس اف نیز از پروفیل های فولادی ساخته می شود. سقف در سازه های lsf معمولا به صورت تیرچه و بلوک اجرا می شود.
سقف lsf سازه های سبک معمولا از پانل های فولادی سبک ساخته می شود. برای نصب سقف ال اس اف ، باید از اتصالات مناسب استفاده کرد.
پس از نصب سازه lsf، نوبت به اجرای پوشش داخلی و خارجی ساختمان می رسد. پوشش داخلی و خارجی ساختمان می تواند از مصالح مختلفی مانند گچ، سیمان، کاشی، سنگ و … ساخته شود.
این مرحله را نیز باید به صورت حرفه ای انجام دهید تا از اجرای این پوشش بهترین نتیجه را دریافت کنید.
اجرای ال اس اف
اجرای ال اس اف
اجرای ال اس اف
اجرای ال اس اف
اجرای ال اس اف
اجرای ال اس اف
اجرای ال اس اف
اجرای ال اس اف
اجرای ال اس اف
وال پست نوعی از مقاوم سازی دیوار ها است که نیروی دیوار ها را در زمین لرزه در داخل دیوار کنترل کرده و سبب نریختن دیوار ها می گردد. ...
نوعی پروفیل فلزی در زیرسازی دیوار که به صورت C شکل است و به صورت عمودی قرار می گیرد و نقش باربر را در دیوار دارد....
یکی جزء برای زیرسازی ساختمان که به صورت U شکل است و در قاب فولادی ساختمان به صورت افقی قرار می گیرد. رانر تثبیت کننده استاد است....
سازه های مثلثی شکل، با جنس فولادی است که وزن وارد شده خارجی را بر خود وارد کرده و در معرض نیروهای اصلی محور قرار می دهد....
9123399587(98+)
مرکز تماس: 1758-021